Integritetspolicy

Information om discanalys.com:s behandling av dina personuppgifter

Discanalys.com är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter du tillhandahåller discanalys.com när du fyller i vårt kontaktformulär eller registrerar dig för vårt nyhetsbrev och våra seminarier.

Vilka personuppgifter avses?
Dina personuppgifter (kontaktuppgifter såsom e-post) kommer att behandlas av discanalys.com i syfte att administrera utskick av förfrågningar, nyhetsbrev och seminarieinbjudningar till dig. Om du inte tillhandahåller de efterfrågade personuppgifterna kommer discanalys.com följaktligen inte ha möjlighet att skicka några förfrågningar, nyhetsbrev och seminarieinbjudningar till dig.

Varför behandlar vi dina personuppgifter?
Behandlingen grundar sig på en intresseavvägning. Behandlingen är enligt discanalys.com bedömning nödvändig för discanalys.com berättigade intresse att administrera utskick av förfrågningar, nyhetsbrev och seminarieinbjudningar till dig i enlighet med ditt önskemål att mottaga dessa. Dina personuppgifter kommer att lagras av discanalys.com till dess du avregistrerar dig för vårt nyhetsbrev respektive våra seminarier eller på annat sätt relationen anses ha upphört.

Dina rättigheter
Du har rätt att av discanalys.com begära tillgång till och rättelse eller radering av dina personuppgifter eller begränsning av behandling som rör dig samt i vissa fall rätt att få dina personuppgifter flyttade (dataportabilitet). Du har vidare rätt att, när som helst, invända mot discanalys.com behandling av dina personuppgifter om du anser att discanalys.com inte har ett berättigat intresse av att behandla personuppgifterna samt invända mot att personuppgifterna används för direktmarknadsföring. Du har slutligen rätt att ge in klagomål avseende discanalys.com behandling av dina personuppgifter till Datainspektionen. Du kan kontakta discanalys.com för mer information om dessa rättigheter.

Cookiepolicy

På vår webbplats använder vi cookies. En cookie är en textfil som lagras på datorn hos den som besöker en webbplats.

Det finns två typer av cookies:
1) en permanent cookie som ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid, och 2) en sessionscookie som tillfälligt lagras i datorns minne under den tid en besökare är inne på en webbplats. Sessionscookies försvinner när du stänger din webbläsare.

Vi använder cookies för att bl.a. förbättra användarupplevelsen av webbplatsen. Genom att använda vår webbplats samtycker du till att vi använder oss av cookies i enlighet med denna cookiepolicy.

Vill du inte acceptera cookies kan du ställa in din webbläsare så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Observera att om du väljer att inte acceptera cookies kan funktionaliteten komma att begränsas på webbplatsen.

Nedan finner du en redogörelse över vilka cookies vi använder och för vilka syften.

 

Google Analytics cookies

Setterwalls.se använder cookies från Google Analytics för att föra statistik som bland annat används för att kunna förbättra webbplatsen. För mer information om Google Analytics hänvisas till Google sekretesspolicy på http://www.google.se/intl/sv/policies/privacy/.

_ga
_ga används för att skilja en användare av webbplatsen från en annan och se hur användaren använder webbplatsen.
Lagringstid: 24 månader.

_gat
_gat används för att begränsa antalet anrop till Google Analytics om webbplatsen får väldigt mycket trafik.
Lagringstid: Sessionscookie.

_utmb
_utmb används för att avgöra längden och antalet sidvisningar på webbplatsen.
Lagringstid: 30 minuter efter att den skapades eller uppdaterades senast.

_utmc
_utmc används tillsammans med _utmb för att räkna ut om ett nytt besök görs på webbplatsen (30 minuters inaktivitet räknas som ett nytt besök).
Lagringstid: Sessionscookie.

_utmz
_utmz används för att hålla reda på hur besökaren hittade till webbplatsen.
Lagringstid: Sex månader.

Informationen som skapas av dessa cookies genom din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i USA. Google kan överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. För ytterligare information kring Google Analytics och Googles informationsbehandling hänvisas till Googles sekretesspolicy. Om du inte vill att dina besök på vår webbplats ska visas i statistiken i Google Analytics kan du installera ett tillägg i din webbläsare. Tillägget finns för webbläsarna Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari och Opera.

Share This